Golf Online

ENGO Group zahájila stavbu prvého ihriska pre FIFA WORLD Cup 2018!

ENGO Group začala stavať KAZAŇ Arénu

ENGO Group práve odštartovala výstavbu futbalového ihriska KAZAN ARENA.

Tento ikonický štadión bol naprojektovaný firmou Populous a je prvým postaveným štadiónom pre Majstrovstvá sveta FIFA World Cup 2018 ktorých organizátorom  je Ruská Federácia.

Kazan Arena bola dejiskom otváracieho ceremoniálu, ako aj ukončenia letnej univerziády Summer Universiade  v lete 2013 – čo potvrdzuje status mesta Kazan, ako jedného z najšportovejších miest na svete.

Práca v Kazani nie je pre našu firmu nová – od roku 2012 inštalujeme závlahu na golfovom projekte Kazan Golf Club, projektovanom legendárnym architektom Peterom Harradine.

Náš kontrakt zahŕňa nielen výstavbu futbalového ihriska, ale aj dodávku techniky, prisvetlovacích lámp a ochranných pokrytí pre ihrisko – čo len zvýrazňuje  potrebu multifunkčnosti moderných arén.

Prvé ihrisko s ISASS systémom v Rusku

Toto ihrisko bude prvým v Rusku, na ktorom budeme inštalovať najmodernejší drenážno-ventilačný systém ISASS.  Táto technológia umožňuje nielen zabezpečiť dostatočnú teplotu pre pestovanie trávnika aj v zimných mesiacoch – ale dokáže maximálne efektívnym vákuovým spôsobom odstraňovať nadbytočnú vodu z profilu ihriska.

Technológia ISASS bola prijatá organizáciou FIFA ako štandard pre moderné arény po známom prípade počas EURO2012 v ukrajinskom Donecku, kedy zachránila odohratie zápasu Ukrajina:Francúzsko počas extrémnej prietrži mračien.

Kazan Arena  bude po ukončení našich prác domovským stánkom fotbalového klubu Rubin Kazaň.

O priebehu prác Vás budeme priebežne informovať na webpových stránkach www.engo.sk

ČÍTAJTE AJ:

Rekonštrukcia štadióna FC Zenit Petrohrad úspešne dokončená! Hral sa prvý zápas...
Fotogaléria z priebehu rekonštrukčných prác